Coöperatie DAKOPLOSSING dé totaaloplossing voor de energievraag van een woning

Coöperatie Dakoplossing heeft dé duurzame totaaloplossing om op een efficiënte, fraaie en betrouwbare manier aan de totale energievraag van een woning te voldoen.

De wereld waarin we leven kan zich niet langer meer onttrekken aan een energietransitie. Alternatieve energiebronnen moeten hier uitkomst gaan bieden. Dakoplossing wil graag hier aan meedoen en een bijdrage leveren om op een duurzame wijze te voldoen aan de totale energievraag van een woning.

De energietransitie is realiseerbaar door van elk hellend dak een kleine duurzame energiecentrale te maken. Voor zowel nieuwbouw als bestaande woningen. Dakoplossing biedt een Innovatief ENERGIE leverende dakbedekking voor hellende daken aan met 25 jaar garantie.

IMG-20171125-WA0004

Dakoplossing levert een BIPVT energiedak met zonnepanelen als waterkerend daksysteem, het z.g. ‘indak systeem’ (pannen zijn niet meer nodig), met daaronder de gepatenteerde Thermodule warmteprofielen aangesloten op een stille water/water warmtepomp. Deze kleine duurzame energiecentrale wekt energie op voor de gehele warmte- én stroombehoefte van de woning. Onze complete Dakoplossing zorgt voor het duurzaam opwekken van energie voor zowel verwarming, warmtapwater als elektriciteit.

BIPVT = Building Integrated Photovoltaïsch Termisch oftewel zonnecellen en warmteopwekking geïntegreerd in het gebouw.

IMG-20171123-WA0015

Wilt u meer informatie? Bezoek dan de website van DAKOPLOSSING: Dakoplossing